Käpylehmä

Runoilija vikkenilo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 9.2.2021 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen tuhlaajapoika. Ymmärryksen kosija. Tunteiden kerjäläinen. Elämän juoppo.
 

Käpylehmä
leikin luoja,
arjen työ
tuo ilon tuoja.

Lapsen mieli
pellot loihti,
metsän reunaan
piltit johti.

Karjan laidun
sammalmatto,
kuusi naavainen
on suojan katto.

Aika vierii
nauru raikaa,
mitä muuta
lapsi kaipaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava teos!

Vauvasta Vaariin - iätön lukijakunta
on tällä rimmaavalla rallilla.

Käpylehmät on vaihtuneet muovikrääsään. Hyvin kirjoitettu, tuo nuoruusajan mieleen.

mukava pidin

Kyllä osaa olla ihana tämäkin =)

Hieno tämä, tulee melkein lapsuus mieleen. :-)

Kylläpäs tuli lapsuuteni mieleen tästä

Juuri samoin muistan lapsuuden
ihanilla sanoilla sinä kerrot sen...kiitos

Hieno runo lapsuuden leikeistä.

Luonnosta kaikki tarvittava
lapsen leikkeihin ;) Se oli ennen,
mitenkähän nykylapset osaisivat
luonnossa olla, varmaan pelkäisivät,
ainakin suurin osa kaupunkilaisista.
Hyvä, muistoja herättelevä runo ;D

Olenpa leikkinyt käpylehmillä minäkin!
Eikä koskaan menty äidille sanomaan;
mitä me tehtäisiin?
Aina oli puuhaa vaikka ei ollut kaupan leluja ja härveleitä.
HYVÄ runo, kiitos.

Runon tunnelma niin voimakas, että melkein tuntee nenässä lapsuuden kesien heinän ja pihkan tuoksun. Taitavasti runo kuljettaa lukiaansa muistojen merellä. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot