Nimetön

Runoilija vikkenilo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 9.2.2021 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen tuhlaajapoika. Ymmärryksen kosija. Tunteiden kerjäläinen. Elämän juoppo.
 

Ostosminareetti huutaa alennuksillaan
jumalanpalvelukseen

ihmispäiden virta tavoittaa
haluamansa
joka kuljettaa mitäänsanomattoman tunteen kassalle

raaka raha maksaa identiteetin ulos
vakaumuksesta

ihmisliha säilyy takuuseen asti

Selite: 
omistettu hienolle runoilijalle "ristipistolle"
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskomattoman hieno runo, taitavia sanavalintoja ja mielenkiintoinen, hyvä kuvaus yhteiskunnasta.

Kiitos oikein paljon tästä!

erinomainen kuvaus nykymenosta!
huh, ja huh huh
ihmispoloja, kunpa koittaisi Uusi Aika.

 

Käyttäjän kaikki runot