Yön valot

Runoilija vikkenilo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 9.2.2021 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen tuhlaajapoika. Ymmärryksen kosija. Tunteiden kerjäläinen. Elämän juoppo.
 

Katson kaupungin
valoja,
kuinka ne vilkkuvin
mainoksin
viettelevät seuraansa.

Pimeyden rajatessa
pois kaiken
epäolennaisen.

Moottorien kuoro
laulaa
linnunlauluaan,
autojen liikkuessa
kaduilla kuin
soidinmenoissa
pöyhistelevät urokset.

Elämä sykkii
musiikissa joka
virtaa ulos ovesta,
ravintoloiden avatessa
kitansa
niellen yksinäisen
pois unohdukseen.

Kello kaupungin yllä
kuljettaa aika
kohti aamua,
kohti yksinäisyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot