KYLKIKIRJE

Runoilija Ismo Innamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Tutustuthan runokokoelmaani:
UTELIAISUUS NELJÄN SILMÄN KOHDATESSA

Rakentava kritiikki tervetullutta!

Aurinkoisin terveisin,
Ismo



 

Kyllikki,

Kylkeeni kiinnittyy verisuoni.

Liruen tyhjän valtatien kyynä.

Perheeni on ampumaradalla.

Olen siis yksin kotona sinun.

Kuuntelen laukauksia, kuurona.

Verisuoni sykkii nimeäsi,

Kyllikkiä kyynä kyljessäni.

Tyhjiä teitä sinutellen,

Ismo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot