UNIPAPPI

Runoilija Ismo Innamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Tutustuthan runokokoelmaani:
UTELIAISUUS NELJÄN SILMÄN KOHDATESSA

Rakentava kritiikki tervetullutta!

Aurinkoisin terveisin,
Ismo



 

Liiku minussa

Almuna kohtuuteni kolehdissa

Laitoshoitona aamuyön ajatuksessa

Aamunsairastukseni valonnopeutena

Silmäluomena, tulevan päivän kilpenä

Liiku minussa, pappi

Työnnä kärryäni, työnnä

Kiihkeästi kuin REM, työnnä

Siunaa mielenterveyteni

Sallitut hedelmät, siunaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoisia ja erilaisia sun runosi, ne vie mukaansa ja herättää tuhansia kysymyksiä

 

Käyttäjän kaikki runot