Sokea

Runoilija Ismo Innamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Tutustuthan runokokoelmaani:
UTELIAISUUS NELJÄN SILMÄN KOHDATESSA

Rakentava kritiikki tervetullutta!

Aurinkoisin terveisin,
Ismo



 

Ellet sinä katso silmiini

,Olen     sO,kea 
     _____

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot