Ikkuna

Runoilija Ismo Innamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Tutustuthan runokokoelmaani:
UTELIAISUUS NELJÄN SILMÄN KOHDATESSA

Rakentava kritiikki tervetullutta!

Aurinkoisin terveisin,
Ismo



 

Olen ikkuna ilman nenänjälkiä

Aurinkokuivattu kärpäsenkuori

Heittäisit kivellä, jos tietäisit miten paljon kaipaan kosketusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot