Valon tanssiaiset

Runoilija Vainsanatovat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011
Viimeksi paikalla: 3.9.2015 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.3.1982

Mielensä matkailija . Sanojensa tavoittelija . Tarinoiden kirjoittaja . •••••••••••••••••••• ••Fiktiivisrealistista•• ••••••••••••••••••••
 

Vanhan kartanon marmoriseinät elää

ikuisesti sitä yksinäistä elämää

jolle väki antoi vähistä vuosistaan

mahdollisuuden loistaa luunvalkoista valoaan

valo kohdellut samoin näitä ajan lailla

muistojen jäljet kasvoilla

suuren salin lattialla

harmaantuneet ikkunat valoa suodattaa

huokaa seinät kun varjoja tanssittaa

pianon koskettimilla nuotti pölyinen

sali valoisa loistaa taas juhlien

marmorin valkoista väriään

hetken asuneet itseään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Linnoissa kreivien häät vietetään...tää vanha sävelmä mulle tuli mieleen,

Taidokas ajan juhlasalin tuntu.

Tässä on entisaikojen tunnelmaa
hylätyssä, autiossa kartanossa
joka herää kuin eloon valossa
ja pianon sävelissä.

Mukava tunnelma, hyvä runo

Ajan patina kiillottaa kauniisti kylkeään runossa. Pidin tavasta millä runo kuljettaa itseään valoisaan loppuunsa.

Teoksellasi valo ja varjot huokaa ajan anteliasta kulkuaan..

Ajaton tunnelma tässä

Tämä tuo mieleen romanttisten tarinoiden miljööt... kivaa.

 

Käyttäjän kaikki runot