Kyynelten kertomaa

Runoilija Vainsanatovat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011
Viimeksi paikalla: 3.9.2015 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.3.1982

Mielensä matkailija . Sanojensa tavoittelija . Tarinoiden kirjoittaja . •••••••••••••••••••• ••Fiktiivisrealistista•• ••••••••••••••••••••
 

kauneinta
rakkaudessa
ikävän kyyneleet
poskille polttaneet
jäljet joista tiedän olevani
elämäni oikealla polulla

Selite: 
Lasten jäädessä mummolaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. vähän haikea. Kiitos rinostasi.

Hieno. Herkkä.

Herkkää rakkautta ja kaipausta etukäteen...
niin tuttua tunnetta.

Sanomattoman lämmin ja koskettava on runosi, sydämen sanoja!

Kauniin koskattava runo

Niinpä! Voin kyllä yhtyä tähän, olen samaa mieltä. Kaunis runo rakkaudesta. Jotenkin ihanan soljuva on tämä runosi.

Koskettava ja kaunis

Herkkä ja koskettava runo.
Tunteet kertovat sen mikä/ketkä ovat tärkeitä.

Ajatuksena syvällisen hieno. Tapaaminen jälleen sitäkin riemullisempaa.

 

Käyttäjän kaikki runot