Koru

Runoilija Mieletön

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2011
Viimeksi paikalla: 22.7.2021 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti miljoona sivua riittää muistuttamaan, Että me olimme ja välitimme Täällä jossain.
 

Kadotin eilen kaulakoruni
Hopeisen riipuksen
Hapuileviin muistikuviin
Lumiseen maahan
En enää edes muistanut sen olleen
Niin monet vuodet ihollani
Nyt vain kevyt painauma kaulalla

Yhtäkkiä ahdistun
Jäin yksin junaani
Yksinäinen kondari
Pyytää lippuja vieläkin

Viimeinen side entiseen
Kulunut poikki, ehkä liiassa käytössä
Liian moni kaunis muisto vailla kaulaa, jolla matkustaa
Tummuneita kuvia
Kaikki seepiaa

Jos opin rakastamaan itseäni tarpeeksi
- Kuten teitä rakastan -
Ja elän vanhaksi
Toivon teiltä vain yhtä:
Älkää antako minun kadottaa viimeistä riipustani
Iloa ja rakkautta
Jätän sen seuraaville onnettomille,
Jotkat etsivät omaansa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehyt, hyvällä rytmillä kirjoitettu tarina. Pidin ja samaistuin. Hienoa.

Mitä pidemmälle runoa luki sitä enemmän kylmänväreitä vilisti pitkin ihoa. Upeaa jälkeä, hieno rytmitys, kauniita kielikuvia ja kolmas säkeistö on yksinkertaisesti nerokas. Melkeinpä toivoisin keksineeni sen itse :) Upea runo kaikkinensa. Tykkään hurjasti!

Valloittava runo, mikä herättää monenlaista ajatusta. kantoi hyvin alusta loppuun.

 

Käyttäjän kaikki runot