Lasia

Runoilija Mieletön

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2011
Viimeksi paikalla: 22.7.2021 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti miljoona sivua riittää muistuttamaan, Että me olimme ja välitimme Täällä jossain.
 

En tahdo pysyä kasassa
Heti kun käännyn
Hajoan miljoonaksi sirpaleeksi
Enkä saa kiinni ainuttakaan ajatusta
En yhtäkään sanaa

Paljaat jalat haravoivat maata
Etsien oikeita palasia
Muutama arka askel
Ja löydät osan jalkasi pohjasta
Muutama lisää
Ja olen taas hetken ehyt

Puhdistan haavasi parhaani mukaan
Ja sidon ne harsoin
Olet ainoa, jonka jalkoja voisin suudella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis...ja toi viimeinen lause..upee!

Hieno on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot