Yksin jäänyt

Runoilija Väinämö Vaahtera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2011
Viimeksi paikalla: 1.2.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.4.1990

 

Tässä asui nainen.
Joskus hän laitteli puutarhaansa miehensä
leikatessa nurmea.
Nyt ovat kukkapenkit
hoitamatta,
vain rikkakasvit niissä elävät.
Koska miehensä ei enää leikkaa nurmea.
Ennen hän piti
kukkiensa ja vastaleikatun nurmen
tuoksusta.
Enää hän ei sitä ajattele.
Jäljellä on vain tunnetila.

Hän ei enää asu tässä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot