Raskas näkymättömyys

Runoilija Väinämö Vaahtera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2011
Viimeksi paikalla: 1.2.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.4.1990

 

Milloin olen niin
näkymätön
että
aurinko
pääsee
lävitseni
milloin
niin
raskas
että
kasvit
kuolevat
varjoni
alla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raskas mutta paljon puhuva.

Mielenkiintoista pohdintaa.

Raskas mutta paljon puhuva.

Mielenkiintoista pohdintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot