Pubiruusu

Runoilija L-P

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se mitään. Jokainen päivä on erilainen.
 

Olen nainen joka jannun
ihan sama kehen sekaannun
pöydästä tiskille raahaudun
Nuorille örisemään vaivaudun

Yläasteella olin kaunehin
muut tytöt sanoi:" kadehdin!"
Aina kun kotoa karkasin
viinaa ja liimaa vetelin

Raskaanakin kerran olin
kun mies heitti roskiin kumin
oli hankala pysyä paksuna
jatkoin vain juomista

Silloin baarimikot hyppi seinille
kun tilasin shotin itselle ja toisen beibille
aina kieltäydyin vedestä
paksuna pitää juoda kahden edestä

Nyt täältä läävästä miehen isken
otan sen, joka tarjoo bissen
olen kanssa ihmisten kummallisten
ne pahalla katsoo, kun korvaan röyhtäisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot