kun epätoivo valtaa

Runoilija L-P

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se mitään. Jokainen päivä on erilainen.
 

istun vessan lattialla
tunnelma melko matalalla
vedetty matto jalkojen alta
ihoni täynnä haavoja

jokainen arpi kertoo vaan
ei kukaan peittää voi haavojaan
omani ei näy iholla
ne pidetään visusti piilossa.

Yksin mieleni nurkassa
pimeässä turvassa
koitan nähdä huomiseen
siellä elän edelleen

aina ei voi ymmärtää
kuinka maailman meno jätättää
ihmisen yksikseen
miettimään mitä teen

en tahdo ketään lähelle
se aina käy psyykkeelle
rakkaustarinaani mörön tuon
masennun ja itseni hengiltä juon

Kukaan ei voi ymmärtää
tätä tasaisuuden ikävää
kuinka joskus hyvä tunne sama
ei vaihdellut päivän aikana

vangiksi usein jään
potemaan ikävää
vailla turvaa ja tukea
on syöksyni alas nopea

kuin lasiseinän takana
odotan pelastusta
mut nostetaan tästä kuopasta
enkä enää ole romuna.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot