Tyrkyttäminen ei ole pelaamista

Runoilija L-P

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se mitään. Jokainen päivä on erilainen.
 

hän nenä pystyssä ruokailee
muiden puheille huokailee
odota ei vuoroaan,
kesken lauseen tiedottaa.

elämänohjeita varttuneille,
vinkkejä luusereille.
Itse neiti täydellisyys
egonsa yltäkylläisyys.

seurustelee kuulemma
vakavissaan kotona.
miehelle vaan kerro ei.
miten baarista miehen kotiin vei.

Pitää itseään pelinaisena,
muut asennevammaisena.
Kaikki korttinsa paljastaa
ne vastustajalle vilauttaa.

Tanssilattialla hinkuttaa
miehiä nauruun tiputtaa
ei tiedä onko huomionisti
vai tavallinen frotteuristi.

Miehet poiskin työntelee
naista, joka hyökkäilee.
hitaissa parien väliin työntyy
luulee että siitä hyötyy.

Tunnetatasoltaan ihan muksu
julkkiksista lähinnä Tuksu.
ei pelinainen, pelkkä hutsu
mun bileisiin en häntä ainakaan kutsu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot