paluu alkuun

Runoilija L-P

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se mitään. Jokainen päivä on erilainen.
 

edessäni odottaa tyhjä katu
ei mikään pelota tai enää satu
kuin täydellinen suora latu
otan vauhtia ja en lähtöä kadu

mädät hedelmät potkin pois tieltä
en anna niiden häiritä mun mieltä
mitä ikinä löytyykään sieltä
ei tänään vedä alas suupieltä

se mitä on joskus ollut
on muistoistani täysin kuollut
kaikki ne murheet ja kyyneleet
on kiintiön täydeltä virranneet

kun kaikki tuntui kaatuneen
pakenin mielessäni huomiseen
ja nyt elän sitä unelmaa
en tahdo tätä kadottaa.

kodissani ei asu kauhu
Olen vain tyhjä taulu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. Samaistun runoosi. Hieno !!!

 

Käyttäjän kaikki runot