Nimetön

Runoilija freakreature

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolematon kunnes toisin todistetaan.

Yli romanttinen spontaaninen pelle, joka ei osaa pit�� suutaan kiinni oikeissa paikoissa ja avaa sen v��rin� hetkin�.
 

Kuka minä olen?
Mitä minä haluan?
Voisiko joku kertoa
minne MINÄ KUULUN!

Haluanko rakkautta,
rahaa, vaurautta?
Oman kodin ja perunamaan.

Muiden ihailunko haluan osakseni, ne katseet.
Ja kaiken julkisuuden tuomat haasteet.

Jokainen on omanlainen,

ei kukaan toisensa peilikuvajainen.

Kaikilla omat tavoitteet

tarpeet ja toiveet.

Etsikööt jokainen oman paikkansa,
ei silloin tarvitse kävellä muiden jättämässä paskassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan..

Erittäin vahva tekstiä. Mielenkiintoista ja alku oli mukavan mukaansatempaava ja lukemaan houkutteleva. Loppu toimi erinomaisesti, jäi mukava tunne runosta. Ja täyttä asiaa pullollaan tämä runo.~

todella hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot