Nimetön

Runoilija freakreature

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolematon kunnes toisin todistetaan.

Yli romanttinen spontaaninen pelle, joka ei osaa pit�� suutaan kiinni oikeissa paikoissa ja avaa sen v��rin� hetkin�.
 

Teen lujan perustuksen,
asetan kulmakivet paikoilleen.

Lautaa naulaan tiiviisti vieretysten,
ei pääse keikauttamaan persiilleen.

Vaarapaikkoihin aidat ja verkot suunnittelen
vahingon sattuessa ei tarvitse lähteä lenteleen.

Mutta varovainen puuhissani nyt olla täytyy,
ettei ajan juoksulta yhteen paikkaan pysähdy.

Työn edetä täytyy
Vain siten onni löytyy.

Sanovat

Että kuka korkealle kurottaa
Se maahan kovasti mätkähtää.

Viisas rakentaa huolella,

portaita, liuskoja ja tikkaita.

Väliin tasanteita,

ettei vahingon sattuessa

tarvitse aina pohjalta aloittaa kipuamista.

Toiset pitävät työtä turhana,
miksi nähdä vaivaa
kun maan kamaralla
huoli putoamisesta ei mieltä paina.

Mutta ne jotka eivät viitsi rakentamista aloittaa,
eivät voi koskaan edes haistaa,
saati nähdä
Haaveiden ulapalle asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot