Epäreilua?

Runoilija freakreature

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolematon kunnes toisin todistetaan.

Yli romanttinen spontaaninen pelle, joka ei osaa pit�� suutaan kiinni oikeissa paikoissa ja avaa sen v��rin� hetkin�.
 

Ei ole reilua

minua kohtaan.

Elämä harvoin on.

Todellisuus potkii naamaan.

Kaikkea ei voi saada,

vaikka kuinka haluaisi.

Anna minun siksi nauttia näistä hetkistä
jotka saan viettää Sinun seurassasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot