Nimetön

Runoilija freakreature

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolematon kunnes toisin todistetaan.

Yli romanttinen spontaaninen pelle, joka ei osaa pit�� suutaan kiinni oikeissa paikoissa ja avaa sen v��rin� hetkin�.
 

Pelko

Rohkeuden puutetta,
ei vain uskalla sanoa, mitä pitäisi.

Uskallus

Löytyykö sitä tästä pienestä sydämestä?
Tuoda tunteensa esille ja ottaa vastaan mitä tarjotaan.

Pettymys?

Kestääkö sen tämä pieni mieli?
Viekö syvemmälle epätoivoon?

Onni.

Todellinen tavoite,
miksi ei uskalla riskeerata sen eteen.

Rakkaus.

Lämmittää niin lämpimästi leiskuessaan.
Syttyykö se, palaako liian nopeasti loppuun?

Kysymys.

Esitän sen sinulle.
Mitä vastaat minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau, tässähän on asennetta! tosi luonteikas runonen, hyvää luettavaa ^^

keskeiset tunteet eriteltynä, niinpä! Täytyy vaan olla rohkea ja avata suu, muuten voi mahdollisuus mennä ohi. kenties helpommin sanottu kuin tehty? :) Hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot