Sinun kauneutesi

Runoilija StarryNight

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä voisin kirjoittaa sinulle laulun,
mutta yksikään laulu maailmassa
ei voisi soida yhta heleästi kuin sinun naurusi.

Minä voisin antaa sinulle timantteja,
mutta yksikään timantti maailmassa
ei voisi loistaa yhtä kirkkaasti kuin sinun silmäsi.

Minä voisin tarttua sinua kädestä ja hyväillä kämmenselkääsi peukalollani,
mutta minun kosketukseni ei voisi ikinä olla yhtä lempeä
kuin sinun huuliesi kosketus minun huulillani.

Minä voisin matkustaa maailman ympäri,
mutta en voisi koskaan löytää mitään yhtä kaunista kuin sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo

Kauniisti runoilet...

 

Käyttäjän kaikki runot