Unihiekkaa

Runoilija StarryNight

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulet uniini. Orvokin väriset silmäsi tuikkivat kun kuiskaat suloisia joutavuuksia korvaani. Kosketuksesi on lempeä ja minä nojaudun sinuun kaipaavasti.

Herään puristaen tyynyäni rintaani vasten. Yksin. Kosketuksesi, joka tuntui niin aidolta, on vain etäinen mielikuva ihollani.

Sinä et koskaan ole minun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot