Valo

Runoilija StarryNight

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä valaisit minun sieluni pimeimmät sopukat
ja paljastit synkimmät salaisuuteni.

Sinä loistit niin kirkkaana,
että valosi lämmitti sydäntäni
ja häikäisi silmäni.

Lopulta sinä rikoit minut
ja minä en löytänyt tietäni ulos pimeydestä,
sillä sinä et odottanut tunnelin päässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvaa tosi hyvin epätoivoa, suosikkeihin meni

Kipua ja ikävää pursuava runo!!

 

Käyttäjän kaikki runot