Golden

Runoilija S Kataja

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Your shining skin burns my eyes
Your weaping smile tears my heart
Your caressing touch tempts me so
I'd do all if not let go
Yet I must fade, My dawn is now
To let you go, I dont know how
Until we meet my bittersweet
Until again I fall asleep

Selite: 
Vähän erilainen runo näin alkuun! Yleensä kirjoitan vähän raaemmilla termeillä mutta tämä nyt sattui ensimmäiseksi osumaan käteen tuolta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot