Muse

Runoilija S Kataja

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Too close to see
Too far to touch
My goddess, my muse
I want you so much
Yet I cannot have you
Or so I fear
For I can barely breath
When you’re standing near

But was it just cruel
play of my mind
Or did I catch
your smile in my eye
Please send me a sign
or tear me apart
Whichever you'll do
you'll stay by my heart

Selite: 
ver.1.2 kirjoitusvirheet korjailtu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot