Seireeni

Runoilija S Kataja

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamukasteen lailla herätät maailmani
Taivaan sinen tavoin hymysi loistaa ylitseni
Äänesi lumoaa minut kuin seireenien laulu
Seuraisin kutsuasi maailman ääriin
Jos vain sen minulle suot

Selite: 
Juu sitten vähän tämmönen positiivisemmassa hengessä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan herkkää.

 

Käyttäjän kaikki runot