Vihreät silmät

Runoilija Kardischian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustelen Suomen synkimmillä kolkilla ja luon hetki hetkeltä eteenpäin oman elämäni viivaa - saman aikaisesti myös runoja ja tarinoita.
 

Haluaisin vajota syvälle silmiisi,
joka ikinen ilta siihen kiehtovan syvän vihreään,
kunnes olisi pakko nukahtaa
ja painaa tyynyyn pää.

Aamulla saisin jälleen kohdata katseesi,
lämpimän hymyn kasvoillasi,
tuntea huulet omiani vasten
ja löytää vartalosi luonnollisen lämmön.

Suudelman myötä saisin sinuun hetkeksi vajota,
tuntea sen silmiesi vihreyden syvenevän pieneksi hetkeksi,
kunnes se sykähtelisi samaan tahtiin molempien sydämien paukkeessa.

Nämä vihreät silmät,
niihin minä rakastuin,
ja niihin minä haluan vajota joka ikinen ilta,
kunnes on jälleen pakko nukahtaa lämpimään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot