Kiitos

Runoilija Kardischian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustelen Suomen synkimmillä kolkilla ja luon hetki hetkeltä eteenpäin oman elämäni viivaa - saman aikaisesti myös runoja ja tarinoita.
 

Kiitos,
kun annoit minulle tämän tunteen lämpimän,
sellaisen jota haluan vaalia sydämessäni ikuisesti,
kantaa sisälläni silloinkin kun menetän uskoni elämään
ja josta voin valaa itselleni uskoa tulevaan.

Siitäkin minun tulisi sinua kiittää,
että sinulle tällainen ihminen tässä maailmassa voi riittää,
vaikka tiedän etten ole täydellinen,
mutta yhdessä me voimme saavuttaa sen,
olla kerrankin puolikkaan sijaan kokonainen.

Kiitos kun tuet, kuuntelet ja oikeasti välität,
sillä se tekee sinusta mitä aidoimman ihmisen tämän maan päällä.

Rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot