Niin se vain kävi

Runoilija Kardischian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustelen Suomen synkimmillä kolkilla ja luon hetki hetkeltä eteenpäin oman elämäni viivaa - saman aikaisesti myös runoja ja tarinoita.
 

Rakastuin,

hukkasin kykyni kirjoittaa,
saada yksinkertaisia sanoja purettua paperille.
Ja silti sinä haluaisit minulta runon,
kauniin ja lämpimän,
vaikka tiedän että se on juuri nyt mahdottomuus.

Kaikki tapahtui niin nopeasti,
veit sydämeni miltei huomaamatta,
ja silti en voi olla miettimättä hymyhuulin,
miten onnelliseksi se saa minut.

Vaikka sanoja ei saisikaan ilmaistua oikein,
on kolme sanaa jotka korvaavat sen kaiken osaamattomuuden täysin:
minä rakastan sinua.

Sehän riittää,
sillä se on kaikista kaunein runo koko universumissa;
rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot