Fides, spes, caritas.

Runoilija Kardischian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustelen Suomen synkimmillä kolkilla ja luon hetki hetkeltä eteenpäin oman elämäni viivaa - saman aikaisesti myös runoja ja tarinoita.
 

Fides, spes, caritas.
Tämän lauseen olen muistanut aina ala-asteen uskonnon tunnilta asti.
Usko, toivo, rakkaus.
Usko kantaa meitä eteenpäin maailmassa,
toivo antaa valoa katsoa huomiseen,
ja rakkaus yhdistää meidät kaikesta huolimatta.
Ilman uskoa olisi ankeaa,
ilman toivoa ei voisi elää,
mutta ilman sinun rakkauttasi minä olisin tyhjempi kuin Saharan autiomaa.
Joten uskotaan parempaan vielä hetki,
valetaan toivoa synkeään huomiseen,
ja eletään rakkautta varten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot