Turtana

Runoilija Sydäntuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Täytä paperi sydämesi henkäyksellä"
            William Wordsworth
 

Maailma ilman rakkautta?
Haluan tietää mitä se on,
mutten halua ottaa selvää.
Olisiko mikään lopulta sittenkään sen helpompaa?
Vain täyttä välinpitätömyyttä.
Ei kipua, ei tuskaa.
Ei iloa, ei onnea.

Ei rakkautta.

Ei rakkautta uuteen päivään, ei rakkautta nousta ylös sängystä.

Niin paljon kuin se sattuukin, taidan tyytyä tähän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot