Epäonni

Runoilija Sydäntuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Täytä paperi sydämesi henkäyksellä"
            William Wordsworth
 

Puraisin punaista omenaa,

sillon näin sinut.

Söit sokeri huurteista munkkia,

punastuin ja katsoin katukivetykseen.

Siinä oli lohkeama.

Katsoin uudestaan sinuun.

Loistit kuin aurinko

Ohitseni käveli nainen.

Hän pysähtyi sinun kohdallesi ja antois suukon.

Elämäni oli kuin surkea rakkauselokuva.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih...

Kiehtova hetki tunteineen runossasi.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot