Beatrice

Runoilija Sydäntuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Täytä paperi sydämesi henkäyksellä"
            William Wordsworth
 

Viis veisataan rajoista,
karataan, puetaan rikotut farkut
ja nahkatakki.
Poltetaan talo, suretaan, mutta jatketaan.
Muutetaan kellariin, poltetaan pilveä
ja varastellaan, päästään karkuun
ja tehdään sitä uudelleen ja uudelleen,
kunnes jäädään kiinni

Palataan menneusyyteen,
baletti tossut jalassa
sipsutetaan, roikutaan
äidin kädessä, kummastutaan
pienistä, tutkitaan maailmaa puoli metriä
alempana, katsotaan lintuja, kiinnostutaan
niistä, kiinnostutaan kaikesta, unohdetaan,
mutta linnut jäävät.
Kasvetaan, tanssitaan balettia,
kehitytään hyväksi. Mennään
turvallisuus rajan ulkopuolelle,
ja katsotaan sivusta sitä
maailmaa, mihin ei olla totuttu,
kiinnostutaan "pahasta" maailmasta,
ja jäädään sille tielle.

Poistetaan vanhat puhelinnumerot
puhelimesta, vastustetaan auktoriteettejä,
vihataan maailmaa, ja tajutaan miten
paska elämä onkaan. Etsitään uusia ystäviä,
mutta ne löytävätkin sinut.
Seikkailaan, rakastetaan
ja aloitetaan uusi elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana kasvuruno, nii-iin asennetta ;)

 

Käyttäjän kaikki runot