Vaikka en edes tunne sinua...

Runoilija Sydäntuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Täytä paperi sydämesi henkäyksellä"
            William Wordsworth
 

Kaipaan nyt jo
rakkauttasi
minua kohtaan

Voin jo melkein
tuntea kosketukseni
ihollani

Tiedän
että tunnen sinut
kun kävelet
minua vastaan

Kun vain tietäisi milloin
oli miten oli

Luotan vetovoimaani

Selite: 
;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee ihan mieleen Pave Maijasen Ikävä... :)

 

Käyttäjän kaikki runot