miss u !

Runoilija käpysetä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tasan vuosi,
kun lähdit,
luotamme pois.
Ikävä on niin raastava.
Kunpa vain voisit palata,
luoksemme takaisin.

Selite: 
papalle<3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta eli hyvä

Haikeaa kaipausta.
Rakkaat ihmiset säilyvät muistoissa ja sydämessä.

 

Käyttäjän kaikki runot