hihi :)

Runoilija käpysetä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun hymysi,
saa muut hymyilemään.
Äänesi on sanoin kuvaamaton.
Laulusi piristää synkkänäkin päivänä.
Kaikkien sydämmet olet vain.
Sulattanut.

Selite: 
eräälle ihanalle laulajalle ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Pirteä, hyvä runo :)

Suloista fanitusta

Oliko kenties Jusulle? :D Näin tämän saman nimittäin sen fb-sivuilla. Söpö kuitenkin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot