Paljastaisitko esityksen juonen ?

Runoilija nneponen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Casablancan loppuratkaisu on fiasko
 

Hän tanssii tanssiaan
tietäen liikkeet, kaarteet, pyörteet
kuin hän olisi yhtä tanssilattian kanssa

Sinä näet kuitenkin ohi savuverhon
ohi esiripun

Näet kuinka liikkeet ovat harjoiteltuja
kuin repliikit
joita hän sulavasti viljelee

Toistaen

Muiden sanoja
muiden tekoja
muiden liikkeitä

Elottomana hän toistaa jo tehtyä

Ja sinä katsot vierestä, vain sinä näen verhon taa
muttet voi enää pelastaa
lumoutunutta tanssijaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot