Nimetön

Runoilija nneponen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Casablancan loppuratkaisu on fiasko
 

Olet minun jokeni

Päiviä
viikkoja
kuukausia
vuosia

En tiedä missä kuljet
mitä ajattelet

Mutta kuin kaksi joenhaaraa, tiedän että olemme sama, olemme yhtä

Lähetän kaarnaveneen puolellesi
älä luule että olen unohtanut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot