Nimetön

Runoilija nneponen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Casablancan loppuratkaisu on fiasko
 

Katsot peiliisi
et näe vielä ryppyjä, mutta näet tarkkaan mihin ne muotoutuvat

Poistat peilit kodistasi
lapsuudenkoti opetti, mitä et näe se ei voi satuttaa

Silti näet peilikuvasi kahvipannun kyljestä
haarukan piikistä

Jos hautaudut peittosi alle huoneen nurkkaan,
voit vielä välttää sen
se ei saa sinua kiinni,
sinun ei tarvitse kohdata pahinta

Itseäsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot