Haaveissa:)

Runoilija Keke-68

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamun ensisäteissä auringon,
sinua ajatellen, ystäväin harson
takaa.

Mielessä elämää kirjani kansiin
kuvitan, ajatus herää aamussa
ja hymyn kuin kuvajainen, kauniit
kasvosi siinä nään.

Voisiko kirjaan myös käsikirjoituksen
elämästä ja onnesta, näin kauniin kirjoittaa?
Siihen kirjaan kaksi, onnen sanat
voisi näin antaa ja yhdessä he
voisi, toisiaan uskoen, luottaen,
Rakkaudella kantaa.

Kirjaan kuvituksen jo kauniin herkän
sain. Sinun kasvosi kun luonnossa mä näin.
Hymysi valloitti ja sydämeni tunteelle,
ajatuksille, aamun tunteina herätti.
Harson takaa tulit ja kosketit kaipaavaa
sydäntäin. Sydän joka kaipasi kosketusta,
sinun vain.

Voisiko kirjan elämästä kauniista, kuvin,
tekstein käsikirjoittaa, haaveilla, tunteilla,
siivittää? Elää ajatuksella ja sen myös
toteuttaa, kasvaa kiinni toiseen ja vain
hiljaa, hellyydellä, sen kuin rusetin sitomaan.
Uskoon, Toivoon,Rakkauteen vain luottamaan.>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot