Kulkiessamme

Runoilija Keke-68

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä kuljet ajatuksissani,kuin syksyn raikas tuuli,kohti kasvojani. Käsikädessä,kuin me sen teemme,etsien ja löytäen,joka hetki tunteen ja toisemme.
Viipyen hetkessä hetken,alla taivaan ja luonnon.
Viipyen,viivytellen käsi kädessäsi,ihollasi sun.
Kuiskaten hiljaisuuteen,viivy vielä hetki. Lainaten mennyttä aikaa,hetkiä kaunista,tuon tuostakin. Odottaen niiden palaavan ja vangitsevan,pitäen otteensa,kuin kätesi,kädessäin,jota jälleen kaipaan ja hapuilen,vaikka juuri sen otteesta,hetkiseksi irrottauduimme.
Sinä teet kaikesta kauniin,sinun kauneutesi luo ympärille kauniin kehän,minkä turvin linnut lentää kohti valoa,minkä turvin ihminen ihmiselle löytää kodin sielulle,minkä turvin etsiminen lakkaa ja rakkaus löytää valitsemansa.
Asu päällämme on valitsemamme,rakkaus ja yhteen kuuluvuus Jumalasta, kauneus rakkaudessamme pukee meitä.
Siunattu ole sinä,muruseni, rakkaimpani<3.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot