Pieni ihminen

Runoilija Keke-68

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni ihminen, sielultaan herkkä, olemukseltaan kuin perhonen.
Kauneus silmieni edessä kuin unimaailmaa, tai haave jostakin...
Lentokyvytön kuin linnunpoikanen, muutaman viikon,
mutta silti viikoissa jo toiveena, tai luonnon ohjaamana,
lentänyt jo kohti päämäärää. Sukeltanut toisen sydämeen,
Herättänyt päivän jokaisen uuteen tulevaan ja tarkoitukseen.
Luonnut merkityksen kaikelle, missä kaksi voi vaeltaa, tutkia
toistemme sielua, tai napoja. Katsoa kaksin silmillä ja
nähdä niiden kautta elämän tarkoituksen ja kauneuden,
joka vielä hetki sitten oli haave, toive, odotus ja arvoitus.
Ihminen ihmiselle, rakensi näkemältään haavemaan, jota
sydän lähti ajatusvirrassa rakentamaan. Sielu vangitsi
kuin katse, joka otti omansa, joka hälle kuuluu.
Ei se lupaa kysynyt ja sen kaiken merkkinä on syvä kiintymys
ja Rakkaus. Joka yhteen sai kaksi ihmisistä, vielä hetki
sitten toisilleen vierasta, nyt vain ihanasti yhtä,
Ikuisesti, tavoittelemalla Rakastavaista<3.

Minä Rakastan sinua<3 <3 <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot