muistot, ystävyys, rakkaus

Runoilija Smööth

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i
 

Sinä puhuit kanssani
Sinä katsoit minua
Sinä nauroit kanssani
ja sait minut itkemään tekemättä ilman minut häpeämään.

Nyt annat minun itkeä mutten ole häpeissäni.
Olit kirkkautta ja lämpöä, jota kaipasin,
ja nyt kaipaan sitä uudelleen.

Luuletko ettet ole tarpeeksi hyvä minulle?
Mielestäni olet tarpeeksi hyvä
Kunpa olisin tarpeeksi hyvä sinulle!
Emme vain jaa paljon huumoria, hyvää makua ja suurta sydäntä.
Me jaamme myos parhaat muistoni

Vaikka et olisi minun ensimmäinen tyttöystävä,
se tuntui siltä!
Vaikka et olisi minun ensimmäinen suudelma,
se tuntui sïltä!

Haluan antaa itseni sinulle,
Mutta et halua sitä.
Haluaisin lohduttaa,
Mutta et halua sitä.

sanot "unohtaa"
mutta mielestäni ei mitään muuta.
Jos sinun on itkeä, itken myös.
Jos annan sinun itkeä, minä vihaan itseäni.
Näen sinut hymyilemään voin kaiken.
Jos minä olen onnellinen olen onnellisin.
Kun puhun teille olen avoin.

Ja jos minun täytyy itkeä, itket ja
Jos annat minun itkeä tuntuu tyhmä.
Jos näet minut hymyilemään saat parhaan hymy.
jos näet minut onnelliseksi tekee sinusta tuntuu täysin.
jos puhut kuuntelen.

Voisinpa olla, että ystäväsi olette halunneet.
Nyt olet ystäväni En ole koskaan ollut.
halusimmepa sitä tai eivät liity toisiinsa.
Itken, nauraa ja puhua kuin en ole koskaan ollut kenenkään kanssa.

Kiitos muistoista!

Selite: 
paras tyttö tällä planeetalla vapaa eksoottinen vesipeto
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava tunneskaalaltaan moninainen runo, missä kieli- ja oikeinkirjoitusvirheet häiritsevät kokonaisuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot