apparte schoenen en een heel leuk meisje

Runoilija Smööth

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i
 

'hallo hoe gaat het?'
'grappig spel speel jij'
'zullen we skaten?' 'ben je vrij?'
'spelletje spelen?'
'je vrije tijd met mij delen?'
een hoge boom, mooi uitzicht, net een droom.

Ik ben de zon jij bent het strand.
Jij doet mij niks terwijl ik je verbrand.

Jij bent de bomen ik ben een mens.
Jij doet mij niks terwijl ik meer huizen wens.

Ik zal jou nooit vervelend vinden
Terwijl ik zo vervelend ben dat jij je er over op kan winden.

Laat mij zien wat ik fout doe,
Geef me een mep.

Misschien bedoel ik het grappig,
En is het allemaal nep.

Voor jou wil ik anders worden,
Want bij jou is het fijn.
Voor jou wil ik anders worden,
Omdat ik bij jou wil zijn.

Geef me geen kans maar laat me zien wat ik fout doe,
Want ik wil veranderen ik weet alleen nog niet hoe.

Doe ik iets fout?
Sla me dan verrot.
Want het achteraf horen,
Dat maakt me kapot.

Voor jou doe ik alles om je hier plezier te geven.
Het is alleen jammer dat je niet met mijn slechte kanten kan leven.
Ik blijf je thuis en zal er altijd voor je zijn.
Ik heb dan wel slechte kanten maar de goede zijn wel fijn.

Ik ben je vriend die je nooit kan verliezen.
Het maakt me niet uit voor welke jongen je zal kiezen.
Als je maar niet achteraf over me heen staat te piezen.

Ik kijk in mijn hart en zie jou daar ook.
Je maakt me warm en me bloed aan de kook.
Katja your great and this is not a joke.

Selite: 
if i watch in your eyes i see hapyness. i dont want to spoil that, i make it a mess. but don`t be ashamed to be on my side just as a friend and please be a bit pride. if i was i price than i was the last. but also that one makes you happy, look in the past. i`ll be there no matter what, so if there are problems dont forget that. but im not only a trouble shooter i also like fun, think about the momets when we run. to the bus, dancing or school. i thought that was fun, but im also a fool. but dont forget im not a tool, im a friend even though im not real cool.
Kategoria: 
 

Kommentit

Open en een groot gedicht van een man
De liefde van een vrouw.

Edgy, een rijke, multi-dimensionale tekst
die kunnen worden geanalyseerd voor een lange tijd.

Astic, warmte, passie, voordat
Liefde is alles.

Dank u voor mij de gelegenheid geeft om te lezen.

Stijlvol, zeer goed gedicht.

Mooie gedicht, lekker rijmt :)

Open en een groot gedicht van een man
De liefde van een vrouw.

Edgy, een rijke, multi-dimensionale tekst
die kunnen worden geanalyseerd voor een lange tijd.

Astic, warmte, passie, voordat
Liefde is alles.

Dank u voor mij de gelegenheid geeft om te lezen.

Stijlvol, zeer goed gedicht.

Mooie gedicht, lekker rijmt :)

 

Käyttäjän kaikki runot