Laiva

Runoilija Lammasmies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso kuinka kannella
nuori pari
jakaa toisensa toisilleen
vajoten kohtaloon
väistämättömään
onnellisena
katumatta mitään.

Kapteeni jättää laivan viimeisenä
rakkaansa,
metallisydämmen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja lopullisuudellaan vaikuttava runo, pidän!

Täähän on tosi hyvä :>

metallisydämmen..hauska

 

Käyttäjän kaikki runot