Pelottava

Runoilija Lammasmies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuluu surinaa
hymy leviää
ja katse viekas,
sievä ja hetkellinen
pysähtyy minuun,
ohittaa autotien

Huomenna toistuu sama,
mutta kahleet painaa

Selite: 
Muutama kuukausi sitten kirjoiteltu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot