VeePee

Runoilija Lammasmies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ville sinä herätit minut

Oksennuksesta
ja virtsasta
me herättiin
yhdessä

kuitenkin
huomenna en ole
enää likainen
tai kurainen

Ämpärillinen rakkautta

Velkasi maksoit
minua kannoit
ja mitä minä
kun ryömit ojassa
rakkaani
pidin hiuksiasi,
ämpärillinen rakkautta
villeltä

Kaljupään kauneusunet

Heräsit kaljuna
alastomana
pienena lapsena
vailla vertaistansa

kymmenien vuosien päästä
löysit nurmelta
tytön pienen
ja hänet kaappasit
ja hän sinua rakasti,
silti hänet raiskasit

Oi veljeni

itkin taivaan täyttyessä
paskan ruskeilla kirahveilla
savu muikuloi silmiäni
sinä itkit myös
kaikkea mitä pystyin näkemään
savua, paskaa, verta, vettä, rakkautta.
ja siitä minäkin pidin
savusta, paskasta, verestä, vedestä ja rakkaudesta
oi veljeni,
milloin palaat

Sain silmäni auki ja näin vain...

kuolemaa
mutta kuolemankin keskellä
oli kaunis ruusu
se nuori poika
joka kauneudellaan, komeudellaan
teki minusta syntisen
saastaisen
se olit sinä rakkaani,
mutta sinua en ikinä saa
sillä seurustelet oranssitukkaisen murmelin kanssa...

Vääristyneet kasvot

Kasvot siniset
punaiset hävitessään
mutta et hävinnyt,
voitit, voitit voitit
ja minäkin olen ylpeä
mutta aamulla kävelen keskellä usvaa
enkä muista eilistä

Mihin puru katoaa

Minne, minne pieni pikkuinen
paakkura saastaa ja iloa
hymy levisi
ja minne se katosi
jäätelön söin
viime kesänä
ja minne se katosi
kävelimme rantaa
niin pitkälle
kunnes simpukat
Sanoivat meille ei
ja minne se katosi
täytimme ämpärin
yhessä, hiukset sekaisin
se ei kadonnut

Siellä täällä

Ensiksi vain ollaan
sitten syödään
tietenkin myös juodaan
ja löydän kätesi
minun olalta
kun kävelemme illalla lepuulle,
sinä sammut keskelle
Ja mitä jää jäljelle
oi pieni pyrstötähteni

"Tuun kohta"

Aika kuluu
puhelin soi
"mis oot"
"ai no oikei"
"tuun kohta"
olin päivän,
mutta sinä
"Nähään myöhemmin"

Missä mun kalja

Talo täynnä porukkaa
erilaista
kaikki outoja
lintuja hassuja
tämä talo räjähtää.
mutta kaikki sammuu aikanaan
sinä kuitenkin vielä hengität
asentosi on kuitenkin kyseenalaistettavissa
ja älä kuorsaa yöllä

Selite: 
Runokokoelma (C) jessie ja sammye, kaikki iltamat pidetään saa kommentoina vapaasti. Runot kirjoitettu vahvassa kahden kaljan nousuhumalassa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot