Kaikki se petos
mitä maailmaan tuotin,
kipu ja tuska,
kuinka olinkaan väärässä
Riistettyäni
itseltäni sielun, onnen,
pelkäsin
niin kovasti
Sanoessasi
turhaan minun surreen,
minä muserruin,
Onnesta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi