Sydämellä on asiaa

Runoilija Mystis

Hetkeä ennen nukahtamista
muistin jotain tärkeää

Muistan sen yhä

- - -

Iho kosketti ihoa
poski poskea

Sydämellä oli asiaa

- - -

Rajan ylitys
tipahdus

Unen läpi kuultuna
sanoja rakastamisesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pehmea lasku...Sulka höyhentyynylle. Kiitos ja!

Sitä hetkeä taiteilijat hyödyntävät. Alitajunnan ovi raollaan. Tässä sen aukaisit.

Ihania hetkien maalauksia.

Ihana, kaunis runo : )

Ihanuuksia... :)

Unen rajamailla herkimmät hetket.

Ihana on runosi.

Todella kaunista ja herkkää on tämän runon tunne ja hetki. Unen, toden ja rakkauden kohtauspisteestä.

Sykähdyttäää kaunista kerrontaa

Hellänherkänihana !

Tämä on upea!

Todella herkkää ja kaunista

Tää menee suoraan
<3
ihanuus, niinkuin sää
ja mää *wirn* :)

Kiva tila unen rajalla!

Kauniin sydämen sanoja,pidän.

Nättiä, alku etenkin.

Vähän ennen nukahtamista voi tulla mieleen kaikkea ihanaa :) Sitten vaan toivoo että se tulee mukana uniin...Sydämen asiat ovat tärkeitä!

Erittäin hieno runo.. Pidän kovasti :)

Kaunista puhetta runosi on.

Unen ja valveen rajalla ihanat sanat viimeisenä jää tajuntaan ennen unta. :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot